Monday, May 30, 2016

V(apour)2 cigs

V(apour)2 cigs
Vapour 2 is de Europese naam van V2 Cigs, het nummer 1 merk e-sigaretten in de Verenigde Staten. Een andere naam, maar dezelfde producten van hoge kwaliteit.
Vapour 2 cigs is één van de toonaangevende merken elektronische sigaretten in de VS. En sinds enige tijd beschikt het merk ook over een Europese website waar vandaan wordt verzonden naar onder andere Nederland en België! En voor 18:00 uur besteld betekent dezelfde dag verstuurd. En dat zonder extra verzendkosten als je voor € 50,- of meer e-sigaret-producten besteld!
De e-sigaret van Vapour 2 is een twee-componenten systeem met een cartomizer (zeg maar de 'filter') en een batterij (het 'tabakgedeelte'). Ze zijn, rekening houdend met de hoge kwaliteit, zeer redelijk geprijsd en bekend om de lange levensduur en het bovengemiddeld hoge rook-volume.
Smaken
In 2014 introduceerde Vapour2 een nieuwe generatie cartridges die verkrijgbaar zijn in vijf nicotine sterktes: 2,4%, 1,8%, 1,2%, 0,6% en 0% (nicotinevrij). Naast drie Vapour 2 tabakssmaken (Red Tobacco, Sahara en Vapour 2 Congress) is er voor de liefhebbers ook Cherry (kers), Chocolate (chocolade), Coffee (koffie), Vapour 2 Cola, Grape (druif), Menthol (Munt), Green Tea Menthol (munt groene thee), Peppermint (pepermunt) en Vapour 2 Vanilla (vanille) beschikbaar.
Vapour 2 heeft tevens zogenoemde Blank Cartridges in het assortiment. Dit zijn lege cartomizers die je zelf kunt vullen met je favoriete e-liquid. Dat kan bijvoorbeeld met de eigen Vapour2 Platinum e-vloeistof-lijn

1 comment:

V2 Cigs electronic cigarettes - Taste. Trust. Technology.